På inflyttningsdagen

På inflyttningsdagen är det mycket att tänka på och tempot brukar vara högt från att de nya nycklarna hämtats upp. För din egen skull vill vi påminna om att ändå kolla städning och besiktning innan alla nya saker flyttas in.

Hämta nycklar

Du kan hämta dina nycklar i vår kundmottagning på Kristineholmsvägen 12 från och med klockan 14.00 på inflyttningsdagen. Om den första dagen i månaden infaller på en helgdag, kan du hämta nycklarna från och med klockan 14.00 första dagen efter helgen. Tänk på att ta med din legitimation.

Om någon annan än du själv ska hämta ut nyckeln behöver du fylla i en fullmakt för nyckelhämtning.

Anmärkningar på besiktningen

Vi gör alltid en avflyttningsbesiktning av lägenheten innan du flyttar in. Då noterar vi eventuella skador och anmärkningar i ett besiktningsprotokoll, och kontrollerar städningen.

Upptäcker du själv några brister eller har synpunkter på besiktningsprotokollet är det viktigt att du kontaktar oss på telefon 0322-61 77 17 (knappval 3) eller på info@alingsashem.se, så att problemet kan lösas snabbt och effektivt. Du har åtta dagar på dig att påpeka brister till oss. Har du synpunkter på städningen ska du omgående kontakta oss enligt samma kontaktvägar.