Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Sep 8, 2020

Nyrenoverat och nyproducerat på Mjörngatan 5

I oktober är det dags för återinflyttning på Mjörngatan 5. Stambyte, modernisering och renovering är snart färdigt. Tack vare att tvättstugan flyttar ut på gården och en omvandling från lokal till lägenhet blir det också tre nyproducerade lägenheter i markplan.

Bild: planlösning i 3D, nyproducerad lägenhet på Mjörngatan 5

 

UTHYRNING

De nyrenoverade och nyproducerade lägenheterna var möjliga att söka i slutet av augusti till början av september. Utifrån de intresseanmälningar som inkommit har vi erbjudit lägenheter enligt vår turordning.

Lägenheterna på Mjörngatan 5 har i första hand erbjudits befintliga hyresgäster på Mjörngatan. I andra hand har den vanliga turordningen med kötid gällt.

 

FÖRTUR

Alla våra lägenheter på Mjörngatan kommer att stamrenoveras de närmsta åren. Under tiden som lägenheterna renoveras får hyresgästerna flytta till ersättningslägenheter. Vi erbjuder boende på Mjörngatan förtur till lägenheter som redan är färdigrenoverade. På så sätt gör vi det möjligt för vissa av våra hyresgäster att slippa flytta till och från en ersättningslägenhet och istället direkt flytta in i ett nytt permanent hem.

 

Läs mer om förnyelsen av Mjörngatan