Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Feb 11, 2022

Vi öppnar upp

Vår kundmottagning öppnar igen den 14 februari. Här hittar du samlad information om hur vi arbetar med anledning av corona.

Kundmottagning

Vår kundmottagning på Smålandsgatan 1 öppnar igen 2022-02-14.

Du har fortfarande möjlighet att lämna brev eller blanketter i postlådan utanför kundmottagningens entré. Där finns också ett nyckelinkast.

Även när kundmottagningen är öppen rekommenderar vi dig att hantera dina ärenden via Mina sidor, alternativt att ringa eller mejla oss. Eftersom vi fortfarande kan vara färre som svarar kan kötiden vara längre än normalt.

Telefon 0322 – 61 77 17 (kundservice och fastighetsservice)
Mejl info@alingsashem.se
Akuta ärenden 010 – 470 53 00 (Securitas, efter ordinarie öppettider)

Besiktning

För att bidra till minskad risk för smittspridning ska alla i hushållet hålla ett avstånd på minst 2 meter från våra medarbetare vid bokade besök.

Kontakta den som ska utföra besiktningen inför ditt bokade besök om någon i hushållet har eller nyligen haft sjukdomssymtom. Då bokar vi om besöket till ett senare tillfälle.

Felanmälan

Ändrade rutiner vid felanmälan:

  • Från och med 2022-02-09 återgår vi från att endast åtgärda akuta anmälningar till att åtgärda alla serviceanmälningar. Eftersom vi fortfarande kan vara färre medarbetare i tjänst på grund av fortsatt hög smittspridning kan åtgärdstiden vara längre än normalt.

  • Om du är hemma när vi kommer, ska alla i hushållet hålla ett avstånd på minst 2 meter från våra medarbetare. För din och vår trygghet ser vi helst att du som hyresgäst befinner dig i ett annat rum när arbetet utförs.

  • Om någon i hushållet uppvisar symptom kommer besöket att avbrytas och du som hyresgäst får boka en ny tid.

  • Kontakta oss inför ditt bokade besök om någon i hushållet har eller nyligen haft sjukdomssymtom. Då bokar vi om besöket till ett senare tillfälle.

Vi besöker många hyresgäster under en arbetsdag och på detta sätt värnar vi om din, vår egen och andra hyresgästers säkerhet.

Visningar

Vi kommer successivt att återgå till fysiska lägenhetsvisningar. Information om hur visningen kommer gå till fås i samband med erbjudande på en lägenhet.

Så här fungerar uthyrning med digital visning

Så här fungerar uthyrning med fysisk visning i lägenhet

 

Mer information om corona (covid-19)

Du kan läsa mer på Folkhälsmyndighetens och Alingsås kommuns webbplats samt 1177.se.

Här hittar du Folkhälsomyndighetens information på olika språk.

 

Information in different languages

The Public Health Agency of Sweden has information in different languages.


Denna information gäller just nu men kan komma att uppdateras. Aktuell information hittar du här på hemsidan.

Vi uppmanar alla att ta sitt personliga ansvar för att minimera risken för spridning, du kan bidra genom att visa hänsyn. Ta hand om dig och tack på förhand!