Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Mar 15, 2022

Sommarjobb

Är du mellan 16 och 19 år och bor i en av våra bostäder? Vill du ha ett rörligt jobb utomhus och bli en del av vårt team i sommar? Då ska du söka sommarjobb hos oss!

Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du tillsammans med andra sommarjobbare och våra miljövärdar tar hand om våra bostadsområden. Du ser till att gårdar och gemensamma utrymmen i våra områden är välskötta. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hålla rent och fräscht i våra källare, tvättstugor och återvinningshus samt plocka skräp i våra områden.

Här får du bidra till trivsammare och tryggare bostadsområden, kanske ditt eget eller något i din närhet.

Arbetstiden är vardagar kl 09.00–16.00 (30 timmar/vecka) under fyra veckor i sommar, vecka 25-28 (20 juni – 15 juli) eller vecka 29-32 (18 juli – 12 augusti).

Vi söker dig som

• Är född 2003 – 2006 (du ska fylla minst 16 år under 2022).

• Är hyresgäst i en av våra bostäder (du ska vara folkbokförd i någon av våra bostäder).

• Tycker om att möta och bemöta människor.

Du kommer att träffa många av våra hyresgäster när du arbetar i våra områden. Det är därför en fördel om du gillar att möta och bemöta nya människor och dina personliga egenskaper är viktiga för anställning hos oss. Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning.

Ansökan

Ansök via formuläret i länken nedan, senast den 8 april 2022.

Länk till ansökan om sommarjobb

Varmt välkommen med din ansökan!
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl.

Vi kommer att lotta ut åtta platser bland de sökande när ansökningstiden har gått ut. Om det är just du som blir utvald vid lottning kommer vi att bjuda in dig för en intervju. Det är viktigt för oss att vi har rätt medarbetare som arbetar i våra områden. Därför vill vi träffa dig för en intervju innan vi kommer överens om eventuell anställning.

Senast den 29 april kommer du att få besked om du erbjuds intervju. Om du inte hört från oss innan dess är årets platser tillsatta av andra sökande.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Britt-Inger Wallin, affärsområdeschef bostäder
britt-inger.wallin@alingsashem.se
telefon 0322-61 77 35

eller

Lotta Bohlin, kundservicechef
lotta.bohlin@alingsashem.se
telefon 0322-61 77 14