Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Sep 6, 2018

Alingsåshem söker vik controller

Nu söker vi en ny medarbetare.

Alingsåshem och Fabs, Alingsås båda kommunala fastighetsbolag, befinner sig i ett spännande skede! Den första september bildade vi gemensam organisation i Alingsåshem. Tillsammans tar vi ett helhetsansvar för planering, byggnation och förvaltning av både bostäder och lokaler.

Målsättningen med den gemensamma organisationen är att skapa en stark och effektiv organisation för den tillväxt som Alingsås står inför och tillsammans arbeta för en hållbar samhällsutveckling och för framtidens Alingsås. Vi står också inför en expansiv fas med såväl nybyggnation som ombyggnation.

Tillsammans innebär detta stora möjligheter för dig att vara med och utveckla såväl organisationen som framtidens Alingsås.

Nu söker vi en vikarierande controller.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis.
Läs mer om tjänsten här >>

Vi är ca sjuttio medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, äldreboenden samt 3 300 hem. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.