Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Jan 21, 2019

Nu finns mer av Trollskogen att hyra

Måndag 21 januari börjar vi uthyrningen av ytterligare 26 lägenheter i helt nya kvarteret Trollskogen. Det är små ettor, och rökfria tvåor och treor som nu söker hyresgäster.

 

I november 2018 började vi hyra ut de 27 lägenheterna i kvarterets högsta hus. Nu är det dags att hyra ut de totalt 26 lägenheterna i kvarterets andra två hus:

  • På Tomtebogatan 5A finns det sex stycken ettor med loftgång. I samma hus kommer också stadsdelens första restaurang att finnas.

  • På Tomtebogatan 3 finns det rökfria tvåor och treor. Alla har inglasad balkong.

OMRÅDET TROLLSKOGEN

Vårt kvarter Trollskogen är en del av det större bostadsområdet Stadsskogen – en av kommunens största satsningar under senare tid.

De hyresgäster som våren 2019 flyttar in i de tre husen i kvarteret Trollskogen kommer att ha skogen som närmaste granne åt ena hållet, och utsikt ner mot sjön Mjörn åt andra hållet.

Härifrån kan du lätt cykla eller ta bussen till stadskärnan, men det går lika snabbt att ta sig ut i naturen bakom husen eller utforska stränderna runt sjön Mjörn. Eller så föredrar du kanske att ta en fika på den inglasade balkongen eller i solsidan på loftgången? På andra sidan gatan finns en idrottsanläggning, och i det egna kvarteret kommer det att finnas en restaurang som kan fylla på energidepåerna igen.

Trollskogen är byggt i passivhusteknik med ett stramt och enkelt formspråk. Husen är helt tillgänglighetsanpassade, vilket till exempel innebär att det inte finns några trösklar i lägenheterna, att badrummet är rymligt, att alla lägenheter kan nås med hiss och att dörrarna är bekvämt breda.

Välkommen till ett boende för den lilla familjen, där alla kan leva ett aktivt liv, oavsett ålder eller rörlighet!

Läs mer om Trollskogen i den här broschyren

SÅ GÖR DU FÖR ATT SÖKA

För att kunna söka lägenheter hos Alingsåshem måste du vara anmäld i vår bostadskö. Här kan du läsa mer om vad som gäller för bostadskön.

På hemsidan ser du alla objekt som är lediga. Intresseanmälan gör du lättast via Mina sidor på hemsidan, men du kan också besöka oss i kundmottagningen eller ringa in din intresseanmälan.

Lägenheterna i kv Trollskogen kommer att vara sökbara i två veckor. Du kan intresseanmäla dig under hela perioden 21 januari kl 12.00 till 4 februari kl 11.59.

De lediga lägenheterna fördelas efter köpoäng. De sökande som har flest köpoäng kommer att bjudas in till en visning.

Alla lägenheterna har inflyttning under våren 2019.