Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Jan 25, 2019

Är du vår nya projekt- och utvecklingschef?

Vi söker dig som stimuleras av ledarskapet och är en kommunikativ, tydlig och utvecklingsinriktad ledare med förmågan att se hur verksamhetens olika delar påverkar helheten.

Ansök genom Experis

Inom Alingsåshem är vi ca sjuttio medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

ARBETSBESKRIVNING
Som projekt- och utvecklingschef ansvarar du för en enhet som arbetar med stadsutveckling och byggprojekt. Arbetet omfattar både bostäder och kommunal service såsom skolor, förskolor och äldreboenden. Därmed har enheten möjlighet att ta helhetsgrepp över stadsutvecklingen i kommunen. Enheten ansvarar för hela kedjan från att skapa projektidéer till att genomföra byggprojekt för lokaler och bostäder. Du leder arbetet genom dina medarbetare.

Du har fullt verksamhets-, personal och resultatansvar för enheten som består av sex medarbetare: byggprojektledare, projektledare tidiga skeden, byggkoordinator och fastighetsutvecklare. En central del i rollen är att utveckla processer och arbetssätt för att tillgodose de behov som finns i relation till ägardirektiv, bolagets verksamhetsplan samt kommunens vision.

Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp där du bidrar till bolagets övergripande utveckling.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig med relevant akademisk examen och med flerårig erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med fastighetsprojekt eller stadsutvecklingsfrågor. Du har ett starkt intresse för stadsutveckling samt för att skapa hållbara processer och projekt där enhetens olika kompetenser tillvaratas på bästa sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. En förutsättning för att lyckas i uppdraget är flerårig erfarenhet av framgångsrikt ledarskap. Du är en kommunikativ, tydlig och utvecklingsinriktad ledare som stimuleras av att ta ansvar och driva frågor och nå resultat. Du är strategisk och analytisk med god helhetssyn. Du har mycket god kompetens inom utvecklande ledarskap och har förmåga att se vad verksamhetens olika delar har för påverkan på helheten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Den första september 2018 gick de båda kommunala fastighetsbolagen i Alingsås in i en gemensam organisation samlad i Alingsåshem. Då du kommer in i en relativt ny organisation får du stora möjligheter att forma din verksamhet och vara med och utveckla bolaget som helhet. Vi står också inför en expansiv fas med såväl nybyggnation som ombyggnation och renoveringar. Tillsammans innebär detta stora möjligheter för dig att vara med och utveckla såväl organisationen som framtidens Alingsås.

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Här får du goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö.

Inom Alingsåshem ser vi att mångfald berikar, vi ser därför positivt på sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

KONTAKT
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Magnusson på telefon 0703-167953. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 24 februari.

Ansök genom Experis