Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Mar 12, 2020

Framflyttat till hösten: föreläsningar under Framtidsveckan

För att begränsa smittspridningen av coronaviruset (covid-19) har vi flyttat fram de två inplanerade föreläsningarna GÖR SKILLNAD! Från klimatångest till handlingskraft och DET HÅLLBARA HEMMET – om trender, renovering, normer och framtiden.

Uppdatering 2020-03-19 Framflyttade till 10 november

Tillsammans med Alingsåshem bjuder vi in till två inspirerande kostnadsfria föreläsningar med författaren och hållbarhetsinfluencern Maria Soxbo. Maria driver bloggen husligheter.se och är en av grundarna till Klimatklubben. Tanken var att föreläsningarna skulle vara en del av Framtidsveckan i Alingsås.

Föreläsaren Maria Soxbo kommer istället den 10 november till Grand Hotel Alingsås. Om du redan har bokat din biljett och fortfarande vill komma är biljetten giltig!

Framtidsveckan i Alingsås pågår 29 mars - 5 april. Många programpunkter är inställda, men delar ur programmet kommer att kunna genomföras som planerat.

Framtidsveckans program

 

 

1) GÖR SKILLNAD! Från klimatångest till handlingskraft

Tisdag 10 november

Maria Soxbo, en av tre initiativtagare till Klimatklubben, håller en inspirerande föreläsning som ger konkreta tips och verktyg till verklig förändring. Vad kan du som individ göra? Hur påverkar du politiker och företag? Om vikten av att skapa förändring och organisera sig från depp till pepp.


2) Det HÅLLBARA HEMMET– om trender, renovering, normer och framtiden.

Tisdag 10 november

Bostaden är ett av de stora klimatbovs-B:na vid sidan om bland annat Biffen och Bilen. Så hur minskar vi vårt hems klimatavtryck? Den här föreläsningen handlar om hur vi ska förhålla oss till inredningstrender, om materialval, långsiktighet och konsumtionsmönster. Dessutom får du en spännande titt på hur våra hem kan utvecklas i framtiden.