Söker du sommarjobb?

Är du mellan 16 och 19 år och bor i en av våra bostäder? Vill du ha ett rörligt jobb utomhus och bli en del av vårt team i sommar? Då ska du söka sommarjobb hos oss!

Vad ingår i jobbet?

Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du tillsammans med andra sommarjobbare under handledning tar hand om våra bostadsområden. Du ser till att gårdar och gemensamma utrymmen i våra områden är välskötta. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hålla rent och fräscht i våra källare, tvättstugor och återvinningshus, plocka skräp i våra områden och rusta upp utemiljöer.

Här får du bidra till trivsammare och tryggare bostadsområden, kanske ditt eget eller något i din närhet.

Arbetstiden är vardagar kl 8.45 – 15.45 (30 timmar/vecka) under fyra veckor i sommar, vecka 25-28 (19 juni – 14 juli) eller vecka 29-32 (17 juli – 11 augusti).

Vi söker dig som

  • Är född 2004 – 2007 (du ska fylla minst 16 år under 2023).
  • Är hyresgäst i en av våra bostäder (du ska vara folkbokförd i någon av våra bostäder).
  • Tycker om att möta och bemöta människor.

Du kommer att träffa många av våra hyresgäster när du arbetar i våra områden. Det är därför en fördel om du gillar att möta nya människor och dina personliga egenskaper är viktiga för anställning hos oss. Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning.

Ansök senast 10 april

Ansök via formuläret i länken nedan, senast 10 april 2023 (annandag påsk).
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl.

Fyll i din ansökan här. Länk till annan webbplats.

Så här går det till

Vi lottar ut åtta platser bland de sökande när ansökningstiden har gått ut. Om du blir utvald vid lottningen bjuder vi in dig till en intervju. Det är viktigt för oss att vi har rätt medarbetare som arbetar i våra områden, därför vill vi träffa dig för en intervju, innan en eventuell anställning.

Senast den 5 maj kommer du att få besked om du blir kallad till intervju. Om du inte hör från oss, senast det datumet, är årets platser tillsatta av andra sökande.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta hållbarhetsansvarig Lisa Andersson.
E-post: lisa.andersson@alingsashem.se
Telefon: 0322-61 77 56

Om oss

Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 400 bostäder. Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler.

Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.