Student

Utbildar du dig inom fastighetsbranschen? Vi bidrar till att utbilda branschen och erbjuder platser för praktik och LIA.

Utbildar du dig inom till exempel förvaltning, fastighetsteknik, drift, energi eller projektledning kanske du är intresserad av att göra praktik hos oss?

Vi utvecklar varandra

Att välkomna studenter inom våra arbetsområden är ett sätt för oss att medverka till kompetensförsörjning inom branschen och samtidigt utveckla våra kunskaper och erfarenheter.

Vi kan erbjuda praktik med inriktning på både bostäder och lokaler. Vi är måna om att du ska få en bra praktik och därför har du, under din praktik, en kunnig och erfaren handledare som ser till att du får se så mycket som möjligt av vår verksamhet.

Sök praktikplats

Vi får många förfrågningar om LIA/praktik så det är bra om du är ute i god tid. Mejla din ansökan till:

Moa-Lill Eliasson, HR-koordinator
E-post: moa-lill.eliasson@alingsashem.se

Fastighetsakademin

Alingsåshem är delägare i Fastighetsakademin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Fastighetsakademin är fastighetsbranschens yrkeshögskola i Göteborg, och ägs och drivs av kommunala aktörer och privata fastighetsbolag. De verkar för en långsiktig kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen.

Fastighetsakademin erbjuder YH-utbildningar med olika inriktningar och längd, beroende på om du är intresserad av att ha ett övergripande ansvar för ett fastighetsbestånd eller en mer praktisk roll.