Publicerad

Dags att nominera till Årets granne

Har du en riktigt bra granne? Nominera då personen till Årets granne, senast 21 januari. Vinnande granne och tipsare belönas med varsitt presentkort från Alingsås Handel.

En bra granne kan underlätta vardagen, göra semestern lättare att planera – och ibland till och med vara skillnaden mellan liv och död. För att inte tala om hur trevligt det är att ha en bra granne!

Skicka in din nominering

Nu är det dags att nominera till Årets granne. Skicka din nominering till info@alingsashem.se. Berätta vad det är som gör att just han eller hon borde bli årets granne, och hur din granne lyser upp sitt område. Vi vill ha din nominering senast den 21 januari.

Har du nominerat din granne förut, utan att han eller hon har vunnit? Vi har fått många fina bidrag varje år, men ge inte upp – den här gången kanske det är er tur!

Vinnande granne och tipsare belönas med varsitt presentkort från Alingsås Handel och vinnaren presenteras i nästa nummer av Nytt från Alingsåshem, vår kundtidning. Nomineringen kan komma att publiceras i sin helhet.

Tidigare vinnare

Dessa har tidigare utnämnts till Årets granne:

  • 2019 Anneli Thor + hedersomnämnande till Birgitta Mosslund
  • 2021 Ayse Aydin
  • 2022 Khaldoun Mawed

Foto: Scandinav, Marcus Lundstedt