TV och internet

Här hittar du information om tv, bredband och parabol. De flesta av våra lägenheter har tillgång till fiber.

Fiber-tv via Telia

I de flesta av våra lägenheter ingår Telias kanalpaket Lagom i hyran. För att fiber-tv ska fungera behövs en tv-box som ingår i din lägenhet. Kontakta kundservice om du saknar tv-box.

Kanaler och play-tjänster

Vilka tv-kanaler och playtjänster som ingår i paketet Lagom ser du hos telia.se Länk till annan webbplats.. Om du vill utöka tjänsten kontaktar du Telia.

Aktivera fiber-tv

Aktivera din tjänst hos Telia på telia.se/aktivera Länk till annan webbplats. eller genom att ringa Telia på 020-20 20 70.

Felanmälan av fiber-tv

Du gör din felanmälan av fiber-tv via telia.se Länk till annan webbplats. eller genom att ringa Telia på telefonnummer 020-20 20 70.

Om du flyttar

Avaktivera tjänsten hos Telia när du flyttar ut. Tv-boxen tillhör lägenheten och lämnas kvar.

Här ingår inte tv i hyran

I våra lägenheter på Bollvägen 2, Lövskogsgatan och Tomtebogatan ingår inte tv-tjänster i hyran. Här tecknar du själv tv-avtal via fibernätet genom beställningsportalen alingsas.zmarket.se Länk till annan webbplats..

Bredband

De flesta av våra lägenheter har en fiberanslutning. Har du problem med ditt bredband kontaktar du din tjänsteleverantör för att få hjälp.

Anslutning till bredband

För att välja mellan leverantörer och tjänster, besök alingsas.zmarket.se Länk till annan webbplats. eller bjarke.zmarket.se Länk till annan webbplats..

Zmarket är en beställningsportal där du kan jämföra olika leverantörers priser och tjänster. Det är också här du gör din beställning.

Parabol

Du behöver ett skriftligt godkännande från Alingsåshem för att få montera en parabolantenn. Kontakta din förvaltare för att få hjälp. Kontaktuppgifter till din förvaltare finns på Mina sidor.