Publicerad

Ny vd till Alingsåshem

Alingsåshems styrelse har utsett Henrik Pettersson Örneblad till ny vd för Fastighetskoncernen Alingsåshem AB. Det är ännu inte klart när Henrik tillträder sin nya befattning.

Henrik har en bred erfarenhet inom fastighetsbranschen både inom bostäder och lokaler, och haft flera olika ledarpositioner. Han kommer senast från Huddinge Samhällsfastigheter där han bland bidragit till högre medarbetarindex och nöjdkundindex.

– Jag är glad över att kunna presentera Henrik Pettersson Örneblad som ny vd för Alingsåshem, säger Alingsåshems styrelseordförande Thorsten Larsson. Henrik är en erfaren ledare som har stor erfarenhet inom branschen och jag är övertygad om att han kommer bidra till en fortsatt utveckling av Alingsåshem.

Lockades av uppdraget

Henrik Pettersson Örneblad lockades av bredden i Alingsåshems uppdrag, vilket omfattar förvaltning och utveckling av såväl bostäder som kommunens samhällsfastigheter och kommersiella lokaler.

– Jag har fått ett mycket bra intryck av Alingsåshem, säger Henrik. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten och bidra till ett hållbart Alingsås tillsammans med Alingsåshems medarbetare, i samverkan med Alingsås kommun.