Publicerad

Nybyggda industrilokaler i Sävelund

I juni kan vi erbjuda 36 nya industrifack för uthyrning eller försäljning på Krangatan i Sävelund.

Varje lokal är på 72 kvm och är en egen fastighet. Perfekta för exempelvis lager, verkstad eller mindre industri. Söker du kanske en egen lokal för din hobbyverksamhet?

I våra lokaler ingår epoxigolv och luftvärmepump som standard.

Alla våra lediga lokaler hittar du under Lediga lokaler.

Hobby eller verksamhet

Lokalerna lämpar sig bäst för verkstad, kontor eller lagerverksamhet. De fungerar också bra för dig som privatperson som vill använda den för hobbyverksamhet eller som förvaring för bilar, båtar och motorcyklar.

Lokalen har en takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port. Varje lokal har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen.

Möjlighet till tillval

Till varje lokal finns kommunalt V/A framdraget vilket möjliggör installation av wc, pentry eller handfat. Varje lokal har också en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Lokalen är oinredd vilket ger dig möjlighet att anpassa lokalen utifrån behov och planerad verksamhet. Det finns möjlighet att göra tillval, som till exempel entresolplan, motordriven port eller en extra fönsterrad. Entresol är på cirka 30 kvm.

Fastigheten har självdragsventilation och är ansluten till fiber. Anslutningen finns förberett i ett gemensamt teknikrum.

Ingår i en samfällighet

Varje lokal är en egen fastighet som är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga lokalägare ingår. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr exkl moms per månad.

Industrifack Sävelund

Grönmarkerade fack är Alingsåshems lokaler till uthyrning eller försäljning.