Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Mar 27, 2020

Med anledning av Corona (Covid-19)

Vi inom Alingsåshem följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minimera smittspridningen av coronaviruset (Covid-19).

Kontakt

Vår kundmottagning på Smålandsgatan 1 är stängd tillsvidare.

Det beror på att vi för tillfället har vi begränsad bemanning på plats. Vi har en postlåda utanför kundmottagningens entré för dig som vill lämna brev eller blanketter. Där finns också ett säkert nyckelinkast.

Medan kundmottagningen är stängd rekommenderar vi dig att hantera dina ärenden via Mina sidor, alternativt att ringa eller maila oss. Eftersom vi är färre som svarar kan kötiden vara längre än normalt.

Mina sidor
Telefon 0322 – 61 77 17 (kundservice och fastighetsservice)
Mail info@alingsashem.se
Akuta ärenden 010 – 470 53 00 (Securitas, efter ordinarie öppettider)

 

Bokade besök och visningar

Om du har symtom på luftvägsinfektion, även lindriga symtom, ska du boka om ditt planerade besök tills du är symtomfri. Det kan gälla till exempel vid åtgärder eller besiktning av din lägenhet.

Vid visning av lägenhet är det viktigt att både du som bor i lägenheten och du som ska gå på visningen är symtomfria. Vid symtom på luftvägsinfektion ska du kontakta oss omgående.

 

Prioritering av ärenden

Utifrån den rådande situationen behöver vi prioritera akuta ärenden vilket kan innebära att du som hyresgäst, vid icke akuta ärenden kan få vänta längre än vanligt för felavhjälpande åtgärd.

 

Våra entreprenörer

Vi för en kontinuerlig dialog med våra entreprenörer för att säkerställa att de också följer myndigheternas rekommendationer i denna fråga.

Är du entreprenör och ska hämta en nyckel? Kontakta förvaltaren som gjort beställningen!

 

Mer information om coronaviruset

Du kan läsa mer på Folkhälsmyndighetens och Alingsås kommuns webbplats samt 1177.se.

Här hittar du Folkhälsomyndighetens information på olika språk.

Denna information gäller just nu men kan komma att uppdateras. Aktuell information hittar du här på hemsidan.

Vi uppmanar alla att ta sitt personliga ansvar för att minimera risken för spridning, du kan bidra genom att visa hänsyn. Tack på förhand!