Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

May 8, 2020

Vi söker redovisningsansvarig

Vi söker nu en driven och erfaren redovisningsansvarig som vill ta ett helhetsansvar inom sitt område.

OM OSS

Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, samt 3 300 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

ARBETSBESKRIVNING

Som redovisningsansvarig ansvarar du för koncernens redovisningsprocesser och leder koncernens redovisningsarbete. I uppdraget ligger att säkerställa att regelverken efterlevs och att det som presenteras för styrelse, myndigheter och revisorer på ett rättvisande sätt ger en bild av koncernens ekonomiska läge. Du trivs med att samverka med övriga funktioner i bolaget och berörda samarbetspartners för bästa kundnytta och att bidra till ständiga förbättringar inom verksamheten.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har minst treårig högskoleutbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerad redovisning i aktiebolag. Du har mycket god kompetens inom redovisnings- och bokslutsarbete inom K3.

Du är kunnig inom skatt, koncernredovisning samt redovisning inom samfälligheter och ekonomiska föreningar. Du har även god kunskap inom ekonomiska processer och kännedom om budgetprocesser. Då en stor del av vårt arbete bedrivs i olika ekonomi- och fastighetssystem är du van att arbeta med digitala verktyg och system kopplat till ekonomi och fastigheter.

Som person ser vi att du är självgående, har en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är analytisk och har god samarbetsförmåga. Du förstår helheten och komplexiteten i verksamheten och drivs av att arbeta både operativt och strategiskt.

För att lyckas i uppdraget krävs också att du har hög integritet och är prestigelös.

ALINGSÅSHEM ERBJUDER DIG

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och träning på arbetstid. Du kommer att arbeta med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid.

KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar vi med Amendo.
www.amendo.se

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Ambratt på pernilla.ambratt@amendo.se eller per telefon 0727-168103. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag 31 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem.