Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Apr 29, 2021

Vi söker nya medarbetare

Vi utvecklar vår verksamhet och söker nu medarbetare till tre nya spännande roller. Hos oss får du verkligen möjlighet att göra skillnad i en samhällsnyttig verksamhet.

Vi söker affärsområdeschef lokaler, affärsutvecklare och hållbarhetsansvarig

Läs mer om de olika tjänsterna här:

Affärsområdeschef lokaler

Affärsutvecklare

Hållbarhetsansvarig


Om oss

Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvalt ar 230 000 kvm lokaler i form av förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler och kulturella byggnader samt 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara den ledande stadsutvecklaren i Alingsås kommun och erbjuda attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en expansiv och omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare är en förutsättning för trivsel på arbetsplatsen och resultat.

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För ytterligare information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Magnusson caroline.magnusson@jeffersonwells.se, 0703-167953.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 31 maj.