Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Sep 13, 2021

Parkeringar på Brogården

Det byggs mycket på Brogården, på platser där det tidigare varit parkeringar. Skanska bygger ett äldreboende och Balder planerar för nya hyresrättslägenheter. I takt med att de olika byggprojekten startar anlägger Alingsåshem nya parkeringar.

Du som hyr parkeringsplats idag

På grund av byggnationerna i området kommer många att få byta parkeringsplats. Vissa parkeringslösningar är tillfälliga vilket beror på att alla nya parkeringarna inte är klara än. Under 2022 kommer alla som idag hyr en parkeringsplats att ha tillgång till sin permanenta parkeringsplats i området.

Alla Alingsåshems hyresgäster som hyr en parkeringsplats som påverkas av byggnationerna, får erbjudande om ny p-plats. Du som berörs kontaktas personligen av oss.


Söka parkeringsplats på Brogården

Tills vidare hyr vi inte ut fler parkeringsplatser på Brogården. Det beror på att vi i första hand ser till att de som redan hyr p-platser där det ska byggas får nya platser.

Eventuella p-platser som blir över kommer att publiceras på vår hemsida. Vid intresse, aktivera dig i kön för parkeringsplatser på Mina sidor.

 

Blir det färre p-platser?

Vi har inte minskat antal parkeringsplatser på grund av våra försäljningar av tomträtter. Det blir samma antal p-platser som innan på Brogården, med undantag för att vi inte bygger några nya garage som ersätter de gamla.

 

Besöksparkeringar

Det finns flera parkeringsplatser för besökande på parkeringen längst in i området. De betalas via sms eller appen EasyPark.

De första sju p-platserna längs Knektegårdsgatan kommer att bli besöksparkeringar längre fram. Just nu hyrs dessa platser ut till hyresgäster som väntar på att deras nya parkering ska anläggas.


Laddplatser för el-bil

Vi återkommer med information om möjlighet att hyra laddplats i området.