Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Mar 28, 2022

Nyrenoverat och nyproducerat på Mjörngatan

Är du intresserad av att flytta till en nyrenoverad eller nyproducerad lägenhet på Noltorp? Nu kan du söka flera lediga lägenheter via vår hemsida.

Uthyrning

Lägenheter: 1 rum med kokvrå, 1 rum med kök, 2 rum med kök, 3 rum med kök

Intresseanmälan: 4 april till 11 april (kl 12.00)

Inflyttning: 15 augusti 2022

De lediga lägenheterna finns i flera storlekar. Planlösning, våningsplan och hyresnivå presenteras på respektive ledig lägenhet.

Renovering av Mjörngatan

Mjörngatan (Kvarteret Bananen) i Noltorp är ett område under utveckling. År 2020 färdigställdes den första renoveringsetappen på Mjörngatan 5. Nu är snart renoveringen av Mjörngatan 3 F-H färdigställd och vi hyr därför ut lediga lägenheter i huset. Hela projektet beräknas vara avslutat hösten 2024.

Några av de åtgärder som genomförs inom projektet är byte av avloppsstammar, helrenovering av badrum, installation av ny ventilation och el-central, byte av fönster och balkongdörrar samt indragning av fiber. Nya, tillgängliga lägenheter i markplan tillkommer också.

Projektet Mjörngatan


Tegelfasad

Mjörngatan 5, fasad (tidigare renoveringsetapp).

Nyrenoverade lägenheter

Alla befintliga lägenheter har renoverats med nya badrum och kök, ytskikten är också nya. Väggarna är målade i vitt. Sovrum, hall och kök har ljusgrått linoleumgolv. Parkettgolv i vardagsrum är nytt eller nyslipat. Badrummet är helkaklat i vitt med grå kaklad fondvägg, ljusgrå plastmatta, kommod med tvättställ och frostad duschvägg. Köket har vita luckor med rostfria beslag samt en ljusgrå bänkskiva "virrvarr".

Lägenhet 2211-8103 på Mjörngatan 3 F skiljer sig åt gällande färger, med mörkgrå plastmatta i badrum samt en ljusgrå tapet med vita blommor i hallen. I detta kök är bänkskivan antracitgrå. I övrigt är lägenheten motsvarande övriga nyrenoverade lägenheter.

Kök

1 rum och kokvrå (tidigare renoveringsetapp).

Nyproducerade lägenheter

Två av lägenheterna är helt nya lägenheter (Mjörngatan 3 J och Mjörngatan 3 K). De är på 1 respektive 2 rum och kök, ligger i markplan, är tillgängliga och har egen uteplats. Lägenheterna har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, förutom badrummen som är helkaklade i vitt med grå fondvägg och ljusgrå golvmatta.

Badrum

Badrum (lägenhet från tidigare renoveringsetapp)

Egen entré och uteplats till de två nyproducerade lägenheterna på Mjörngatan J och K (tidigare renoveringsetapp).

Ingen begränsning av antal sökta objekt

Du ska kunna söka hur många lägenheter du vill vid uthyrningen av nyrenoverade och nyproducerade lägenheter på Mjörngatan. I vanliga fall går det bara att söka tre lägenheter i taget. Just nu går det dock tyvärr inte att söka fler lägenheter än tre på grund av ett systemfel, men vi arbetar för att lösa detta snarast möjligt.

Lägenheterna på Mjörngatan är sökbara fram till måndag 11 april kl 11.59.

Digital visning

Eftersom lägenheterna inte är färdigrenoverade erbjuder vi inga visningar på plats. Lägenheterna hyrs i stället ut genom att du får ta del av planlösning, fakta, foton och illustrationer.

Förtur

Lägenheterna på Mjörngatan 3 F–H erbjuds i första hand våra hyresgäster på Mjörngatan 1. Det beror på att lägenheterna på Mjörngatan 1 snart kommer att renoveras. Hyresgästerna på Mjörngatan 1 kommer att få flytta till en ersättningslägenhet under tiden renoveringen pågår. Vi erbjuder berörda hyresgäster att flytta till en nyrenoverad lägenhet direkt för att på så vis undvika evakuering.

Kök

Kök i 3-rumslägenhet (tidigare renoveringsetapp).