Snabblogin till Mina sidor

Nyheter

Dec 3, 2018

Första visningen av Trollskogen

Trollskogen är en ny del av bostadsområdet Stadsskogen. Den 1 december var det visning av de 27 lägenheter som hyrs ut i första omgången.

Strax över 100 personer var inbjudna till storvisning av första huset, Tomtebogatan 7, i nybyggnadsprojektet Trollskogen. 72 intresserade personer var på plats i lördags för att få möjlighet till en närmare titt på läge, materialval och helt enkelt för att få uppleva de sökta lägenheterna i verkligheten.

Lägenheterna fördelas efter köpoäng och ambitionen är att alla sökande får besked innan jul. Kontraktsskrivning sker i januari.


FLER LÄGENHETER KOMMER

Senare under vintern kommer vi även att starta uthyrningen av Tomtebogatan 3 och 5A. Tomtebogatan 3 liknar i hög grad Tomtebogatan 7 fast huset är lite lägre. Här kommer det att bli rökfritt boende.

Tomtebogatan 5A är ett mindre hus med loftgång, där alla de sex lägenheterna är ytsmarta ettor.

Alla lägenheterna har inflyttning under våren 2019.

 

SKOGEN SOM NÄRMASTE GRANNE

Trollskogen är en del av bostadsområdet Stadsskogen – ett av de större stadsutvecklingsprojekten i kommunen under senare tid. De hyresgäster som våren 2019 flyttar in i de tre husen i kvarteret Trollskogen kommer att ha skogen som närmaste granne åt ena hållet, och utsikt ner mot sjön Mjörn åt andra hållet.

Härifrån kan du lätt cykla eller ta bussen till stadskärnan, men det går lika snabbt att ta sig ut i naturen bakom husen eller utforska stränderna runt sjön Mjörn. Eller så föredrar du kanske att ta en fika på den inglasade balkongen eller i solsidan på loftgången. På andra sidan gatan finns en idrottsanläggning, och i det egna kvarteret kommer det att finnas en restaurang som kan fylla på energidepåerna igen.

 

TILLGÄNGLIGT MED ETT STRAMT FORMSPRÅK

Trollskogen är byggt i passivhusteknik med ett stramt och enkelt formspråk. Husen är helt tillgänglighetsanpassade, vilket till exempel innebär att det inte finns några trösklar i lägenheterna, att badrummet är rymligt, att alla lägenheter kan nås med hiss och att dörrarna är bekvämt breda.

Välkommen till ett boende för den lilla familjen, där alla kan leva ett aktivt liv, oavsett ålder eller rörlighet!Läs mer om Trollskogen i  den här broschyren.